Quota AFA curs 2020/2021

Benvolguts/des socis/ès de l’AFA,

Aquest any ha estat difícil per tots nosaltres. D’un manera o d’una altra, tots ens hem vist afectats pel que ha comportat la pandèmia del Covid19.  Esperem que totes les vostres famílies estiguin bé de salut, i per aquelles que han patit la pèrdua d’un esser estimat o proper, us fem arribar el nostre condol tot desitjant-vos molts ànims.

Com a AFA, hem estat al costat de les famílies en tot moment, i en molts casos, copsant la incertesa al costat i al mateix temps que les famílies i la pròpia escola.

Considerant que no s’han pogut portar a terme moltes de les activitats programades amb caràcter anual, no s’han fet les corresponents despeses que són sufragades amb els imports de les quotes dels socis i sòcies.

Per aquesta raó, en la passada junta ordinària, es va acordar que de cara al curs vinent 2020/2021, les famílies que van pagar la quota per aquest any, estaran exemptes de pagament.

Les noves famílies que s’incorporin a l’escola, si hauran de pagar aquesta quota, si volen formar part de l’Ampa (us recordem que la quota és per família, no per fills/es).

Amb aquesta iniciativa, es vol donar suport a les famílies, aportant el nostre petit gra de sorra, i a l’espera d’afrontar, totes les novetats i nous reptes, que sens dubte ens depararà el proper curs escolar.

Cordialment,

AFA Escola Sant Gervasi