Buscar:

Per socis AMPA Sant Gervasi:


A continuació es mostra una llista de les entitats col·laboradors d’AMPA Sant Gervasi amb els qui tenim un conveni. Ofereixen un descompte als socis d’AMPA Sant Gervasi sempre que ensenyen la targeta de soci d’AMPA Sant Gervasi. La targeta de soci sempre d’estar en vigor. En cas de tenir problemes, pot fer-nos arribar la seva queixa a través del nostre formulari. Són les entitats col·laboradors que posen les condicions especifiques. La llista està organitzat per municipi i després classificat per sector negoci.

Important: (I) Estem actualitzant la llista. Pot ser que la llista conté negocis que han anul·lat el conveni sense haver-nos informat. Ens agradaría rebre el seu avis a través del formulari en aquesta web. (II) En cap cas AMPA és interlocutor entre soci i establiment o té responsabilitat, economic o juridic, per la compra de productes o serveis per part del soci

Per nous entitats col.laboradors:


Si vostè porta un negoci, botiga o servei i està interessat en ser entitat col·laboradora, si us plau utilitza aquest formulari i després ens posarem en contacte amb vostè.

Barcelona
– Assegurances
– Osteopatía /Fisioterapia

Mollet del Vallès
– Alimentació, Autoescola, Concessionari Cotxes, Estètica, Ferretaria, Llar, Òptica,Papereria / Despatx, Roba, Viatjes

Parets de Vallès
– Clinica Dental

Sant Cugat del Vallès
– Interiorismo

Sant Fost de Campsentelles
– Clinica Dental