Comunicació AFA situació excepcional

Benvolgudes famílies,

Com no pot ser d’una altra manera, abans de res desitjar-vos que vosaltres i les vostres famílies estigueu bé, malgrat la conjuntura i la crisi que estem vivint tots plegats.

Agraïm que ens hagueu trames la carta que heu adreçat a la direcció de l’escola. Durant aquestes dues primeres setmanes de confinament, hem traslladat els comentaris que ens han fet arribar algunes famílies, inquietuds, suggeriments i queixes a l’escola, bàsicament, en relació a les quotes i sistema de continuïtat pedagògic. Respecte ambdues qüestions l’escola ja s’ha pronunciat. Les situacions, perspectives i opinions de les famílies, son múltiples i diverses i totes elles lícites i respectables.

Per aquest motiu, volem fer-vos saber que estem d’acord en que us pronuncieu com considereu més oportú, com no pot ser d’altra manera, i que estem a la vostra disposició pel que pugueu precisar o mediar amb l’escola, en el benentès que correspon a l’escola donar resposta a les qüestions i plantejaments que els hi heu traslladat, i que només l’escola pot facilitar la informació relativa a temes econòmics i les propostes en aquest sentit a les famílies.

Esperarem per tant com vosaltres, a que l’escola es pronunciï, tot desitjant que es trobi la millor fórmula de solidaritat, responsabilitat i justícia social per tots els que formem part de la comunitat educativa.

Cordialment,

AFA Sant Gervasi.

Mollet del Vallès, Abril 2020

Comunicat AFA – COVID19

Som conscients de que aquesta és una situació complexa i excepcional per tota la comunitat educativa i que ha generat molts inconvenients, i que s’obren moltes incerteses de cara al futur, amb situacions personals i professionals molt difícils.

Volem informar-vos que estem en comunicació amb l’escola per tal de clarificar alguns temes com són el pagament de quotes i activitats complementaries, el seguiment docent en remot, etc.

Hem traslladat tots els comentaris i queixes que ens han arribat de les famílies sobre el comunicat realitzat per l’escola, i estem a la espera de la que l’escola es pronunciï al respecte.

Des d’aquí volem agrair l’esforç a totes les famílies i a l’escola, però també traslladar el nostre suport als sanitaris, personal de serveis essencials, i d’altres, que estan en primera línia i amb situacions d’estrès extremes, i molt d’aquest personal ens pot arribar a tocar molt d’aprop.

També des d’aquí volem acompanyar un condol a aquelles persones que en aquests dies han pogut perdre algun esser estimat o conegut.

Us demanem tenir paciència i tranquil·litat ja que hi ha canvis cada día.

Molts ànims a totes les famílies.

Mollet del Vallès, Març 2020