Jornada de Trastorns Conducta Alimentaria i Acció Social – 26 Nov

Des de la Fundació FITA ens plau convidar-vos a la I Jornada de TCA i Acció Social: “Els trastorns de la Conducta Alimentària i el seu abordatge socioeducatiu” que es durà a terme el proper dilluns 26 de Novembre de 2018 de 9 a 15h al CaixaForum de Barcelona.

Un espai per parlar dels TCA des d’una perspectiva social i educativa on escoltarem persones afectades de TCA, professionals de salut i l’educació i coneixerem nous projectes que s’estan duent a terme amb l’objectiu de prevenir els TCA i millorar-ne la seva detecció i el seu abordatge.

La jornada s’adreça a famílies, mestres, professionals de l’educació i el treball social, professionals de la salut mental i a qualsevol persona que estigui interessada en entendre i conèixer els TCA.

La inscripció és gratuïta prèvia reserva de plaça a: projectes@fundacion-ita.org


El programa de la Jornada