Èxit segona festa fi de curs 2017 AMPA

El dissabte passat, 17 juny 17, s’ha celebrat per segona vegada la festa fi del curs d’AMPA al pati de Escola Sant Gervasi. Malgrat les altes temperatures han vingut unes 250 persones que han gaudit de l’ambient festiu, amb jocs grans per als nens, maquillatge, teatre a càrrec de grup de pares i mares d’alumnes, i, per primera vegada, un concert pel grup musical de pares i mares que havien començat al febrer 2017. A més AMPA ha organitzat un servei de gelats i servei de bar en forma de foodtruck per al berenar.

Sobre les 21h va començar un sopar gran en el menjador de la escola, amb menjar i begudes traido de casa pels assistents, i, com en la primera edició l’any passat, al final del sopar AMPA ha repartit les postres, la coca, a cadascun.

En les últimes hores de la festa el DJ va prendre control de l’ambient amb música abans de tancar la festa sobre les 24h.

NOTICIES ANTERIORS I/O SEGUËNTS