AMPA prepara Diada de Sant Jordi

sant jordi : llibros y rosesL’AMPA està preparant la diada de Sant Jordi 2017; aquest any en col•laboració amb el Club de Lectors de Sant Gervasi. El diumenge dia 23 d’abril, ens podem visitar la seva pròpia parada del AMPA al pati de l’Escola, on pots trobar moltes mes activitats organitzat per l’escola.

Com l’any passat hi haurà de nou un intercanvi de llibres. Pots portar el teu llibre que ja no fas servir i buscar-te un nou en la nostra parada. No n’hi ha cap que t’agrada? Doncs, et donem un val per poder triar un llibre en altre moment durant la jornada.

També organitzem el «llibre encadenat». Que és ? Doncs, vine a descobrir-ho en nostra parada. És molt divertit participar, i així esperem, el resultat encara més.

El pati de l’ Escola estarà obert des de les 10.00 la del fins les 13.00 hores.

Vine a visitar-nos i no t’oblidis portar-te un llibre per el intercanvi. Club de Lectura i l’AMPA t’esperem

NOTICIES ANTERIORS I/O SEGUËNTS