AMPA Sant Gervasi estrenarà la seva nova web

realizado por IDYMA Diseño & Servicios Web

 

Web realizado por IDYMA Diseño Web de Mollet de Vallés L’AMPA ha estrenat avui la seva nova web ampa.santgervasi.org just abans de la Jornada de Portes obertes de l’Escola Sant Gervasi. Dintre de la política de millora continua en la comunicació, la web que és una altra eina que ens apropa a la comunitat de pares i mares dels alumnes de l’escola.

Tot i que durant la realització de la web s’ha hagut de superar alguns obstacles (entre altres el canvi d’empresa), des de mitjans de Febrer 2017 i després de contractar amb l’empresa IDYMA Diseño & Servicios Web (www.idyma.com), ubicada a Mollet del Vallès, el projecte s’ha accelerat gràcies al seu servei seriós, ràpid i amb un excel·lent resultat.

La web de l’AMPA té a la seva base 4 pilars importants:

(1) AMPA & Socis: amb informació sobre com funciona l’AMPA, els estatus i reglaments interns i informació pels socis;

(2) AMPA informa: concentrant en la comunicació (notícies, convocatòries de reunions, els butlletins, agenda i calendari escolar, enllaços a la revista Xarpants);

(3) AMPA activa: amb informació sobre les activitats que l’AMPA organitza o en les quals participa, a més de les activitats pels pares i mares o per la família, organitzat per pares i mares o per l’escola;

(4) Entitats Col·laboradores: amb tota la informació que ofereix descomptes als socis de l’AMPA Sant Gervasi

La web es complementa amb un formulari de contacte, pàgina d’enllaços interessants, a més es pot accedir als tuits, i als pròxims esdeveniments a través d’una agenda. Més a més, la web està en els servidors de l’Escola, és totalment apta i accessible des de ordinador, tablet i el mòbil.

La web serà dinàmica i s’adaptarà a les noves necessitats i tindrà nou contingut si cal.

Amb la nova web i els nous comptes a les xarxes socials (Twitter, Facebook) confiem en una considerable millora en la comunicació amb els pares i mares dels alumnes de l’Escola Sant Gervasi, utilitzant noves plataformes i últimes tecnologies.

Et convidem a donar un cop d’ull a la web, fàcil de recordar

ampa.santgervasi.org

Mollet del Vallès, 10 Març 2017

NOTICIES ANTERIORS I/O SEGUËNTS