Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI MAIG 2017


1 – JORNADA SOLIDÀRIA

El passat mes de desembre, l’AMPA va participar a la jornada solidària organitzada per la Cooperativa Les Oliveres a ran de la Marató de la TV3. Les activitats amb les que vam participar: ‘A minute to win it’ I ‘Una llum d’esperança contra l’ictus’ van ajudar a la recaptació. Des d’aquí volem agrair la vostra participació.
Joranada solidaria Marato TV3

2 – JORNADA DE DONACIÓ DE SANG

El passat 10 de febrer es va celebra la Jornada de Donació de Sang organitzada pels alumnes de Primària i ESO en col·laboració amb Banc de Sang i Teixits. Activitat que va començar el 2011 i des de llavors s’ha celebrat cada any.
L ‘AMPA participa a difondre activament la jornada entre els pares i aporta amb un obsequi per als donants i organitzadors.

Banc sangre i teixits donació de sang Primaria y ESOBanc sangre i teixits donació de sang

3 – JORNADA DE PORTES OBERTES

El passat 12 de març, l’Escola va organitzar la Jornada de Portes Obertes per donar a conèixer l’Escola, i explicar el projecte educatiu als assistents. L ‘AMPA està també present com cada any amb la carpa informativa on els pares van poder obtenir informació sobre l’ AMPA.

Jornada portes Obertes

4 – PREMIS LITERARIS JOCS FLORALS

L’AMPA, a través dels seus representants i juntament amb els components del Club de Lectura, va participar a l’entrega dels premis de la jornada literària dels Jocs Florals organitzada per l’Escola

Jocs Florals 2017

5 – FESTA DE SANT JORDI-2017

El passat 23 d’abril es va tornar a celebrar la Diada de Sant Jordi a l’Escola. Com els últims anys, l’AMPA va participar organitzant l’intercanvi de llibres (‘Un per Un’) donant la oportunitat de fer bescanvi del llibres ja llegits per altres que encara no hem llegit.
La visita a la carpa de l’AMPA va ser constant al llarg de tot el matí. Des d’aquí volem agrair la vostra participació ja que es tracta d’una activitat on la vostra aportació és importantíssima.

Com cada any, des de l’AMPA hem volgut agrair l’esforç dels participants a la representació de La Llegenda de Sant Jordi amb l’entrega d’un obsequi. Es va fer entrega de cantimplores als alumnes de Primària i Carpetes als de ESO.

Festa Sant Jordi 2017

6.-TALLER PARTICIPATIU PER A MARES I PARES

El passat dia 3 de maig, a la Biblioteca de Secundària, els pares i mares que es van voler inscriure prèviament, van participar d’aquest taller.
Una vegada feta la presentació del projecte de remodelació, ampliació i renovació dels edificis, espais i entorn per part del David Cos i l’Angela Calzada, un dels tècnics responsable del projecte va engrescar als participants a dibuixar i explicar les seves idees per a aconseguir l’Escola que volem pels nostres fills. Sense perdre de vista que es tractarà d’un projecte basat en l’eficiència i la sostenibilitat, l’Escola quedarà preparada no sols per a l’ensenyament d’avui, sinó també per a la formació dels alumnes del futur.

Taller participatiu mares i pares

7 – VISITA DIETISTA DEL MENJADOR DE L’ESCOLA

Els passats dies 19 d’abril I 4 de maig es van fer sendes visites al menjador de l’Escola I Reunió amb la Supervisora I la Responsable de qualitat I Dietètica d’Ausolan, per part de l’AMPA per tal d’interessar-nos per una cosa tan important per a nosaltres I per als nostres fills com és l’alimentació.

visita dietista

PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


I. GRUP DE TEATRE PARES I MARES
El grup de Teatre de mares i pares és en ple funcionament.

Ens convidareu a la mostra de la vostra obra ?

grupo de teatre mares i pares sant gervasi

II. FESTA DE L’AMPA – 17 JUNY 17

Enguany, i després de l’èxit de la Festa l’any passat, tornarem a reunir-nos totes les famílies per compartir la tarda/vespre del dia 17 de juny plegats i gaudir d’activitats, sorpreses, etc.

Per acomiadar-nos del curs escolar 2016/2017 ens espera una vetllada amena i divertida i per aquest motiu us volem convidar a PARTICIPAR. La mateixa tindrà lloc el proper dia 17 de juny (dissabte) a partir de les 18h.
A partir de les 21h cada família podrà portar el sopar i l’AMPA us convidarà a les postres.

Per tal de facilitar la gestió de taules i cadires, i les postres, s’ha de fer RESERVA prèviament dels tiquets a Secretaria.

T’ESPEREM EL 17 DE JUNY A LES 18 HORES. VINE, PARTICIPA I GAUDEIX

III. CONSULTES I NOVES INICIATIVES

Quedem a la vostra disposició i som sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs. El nostre contacte directe amb la direcció de l’escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva.

A més, estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

Contacte:
Web: ampa.santgervasi.org (amb formulari per a contacter)
Email: ampa@santgervasi.org
Twitter : @AmpaSantGervasi