Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI MAIG 2016


1 – FESTA DE SANT JORDI

El passat 17/04/16 es va tornar a celebrar la festa de Sant Jordi a l’escola, i com en els últims anys, l’AMPA va organitzar l’intercanvi de llibres. També hem continuat aquest any amb l’activitat del Llibre encadenat. Podem afirmar que va estar tot un èxit. La entrega i recollida va ser constant durant tot el matí i per persones de totes les edats.

Us volem agrair la vostre participació ja que com sempre és molt important, però encara més en aquesta activitat.
Festa Sant Jordi AMPA Sant Gervasi

2 – REGAL PARTICIPANTS REPRESENTACIÓ DE SANT JORDI

Com cada any, l’AMPA va voler agrair l’esforç dels participants a la representació de Sant Jordi amb l’entrega d’un obsequi. Es va entregar una carpeta per reconèixer l’esforç de tots els alumnes que van participar de Primària i ESO.

3 – PREMIS LITERARIS JOCS FLORALS

L’AMPA, a través dels seus representats Joan Alcarria i Carles Gutiérrez, va fer entrega d’un dels premis de la jornada literària organitzada per l’Escola.

4 – RENOVACIÓ DEL TRÍPTIC I DE LA WEB

Un dels aspectes a valorar sempre per part de la nostra AMPA és la preocupació constant per millorar la comunicació i la difusió de les activitats que fem, els establiments col·laboradors que tenim i en general, la informació a transmetre a les famílies de l’escola. En aquest sentit us volem informar de que hem renovat el tríptic de l’AMPA i estem en procés de renovar i millorar la web.

Aquesta és la imatge del nostre nou tríptic.


PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


5 – FESTA DE L’AMPA

Enguany i com a novetat destacable, l’AMPA està organitzant una festa de fi de curs amb l’objectiu que totes les famílies puguem compartir una tarda/vespre plegats, gaudint d’activitats, sorpreses i una vetllada amenitzada per un DJ, per acomiadar-nos del curs escolar 2015-2016.

És per aquest motiu que us volem convidar a PARTICIPAR de la festa de final de curs que TINDRÀ LLOC el proper dissabte 18 de juny a l’escola, on PODREU trobar des de les 18 h., fins a les 24 h., inflables, maquillatge, música, i molta diversió. A partir de les 21 cada família POT PORTAR el seu menjar per fer un sopar PLEGATS, l’AMPA us convidarà als postres, i TINDREM un final de festa amb música de DJ’s, fins a les 24 h.

Per tal de facilitar la gestió de les taules i cadires, i els postres, s’ha de reservar abans els tiquets a la Secretària de l’escola.

T’ESPEREM EL 18 DE JUNY A LES 18 HORES. VINE, PARTICIPA I GAUDEIX

6 – CONSULTES I NOVES INICIATIVES

Quedem a la vostra disposició i som sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs. El nostre contacte directe amb la direcció de l’escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva.

A més, estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

El nostre correu electrònic és: ampa@santgervasi.org