Search for:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI JULIOL 2018


1.-DOL PER L’ANDREAS PÉREZ

El passat 11 de juny ens vam veure trasbalsats per culpa de l’accident que no va poder superar l’Andreas Pérez, alumne de 14 anys de l’Escola.

Com a conseqüència, L’AMPA va comunica l’anul·lació de la Festa de Fi de Curs 2018.

En aquets moments tan difícils volem donar el nostre suport a la família, companys i amics de l’Andreas.

Guardarem els seus records i sentiments afectuosos per sempre.

2 – MOSTRA DE TEATRE – GRUP DE TEATRE DELS PARES

Dins de la Mostra de Teatre d’aquest any, el dia 8 de juny vam poder gaudir de la interpretació de la ‘Companyia de Teatre Aromes de Montserrat’.

Aquest és el nom adoptat pel grup de teatre de mares i pares de l’Escola.

Aquesta vegada ens van delectar amb l’adaptació de l’obra ‘El malalt Imaginari’ de Molière.

Vam passar una estona molt divertida a la vegada que vam poder comprovar dels progressos tan important que estan fent com a actors. Des d’aquí felicitem a tots els components de la Companyia!

3 – ACOMIADAMENT DELS ALUMNES D’ESO: GENERACIÓ 2002

La promoció de 4rt.d’ESO es va acomiadar el dia 21 de juny. Data important per la Generació 2002 ja que cada alumne ha hagut de triar el seu itinerari i alguns dels nostres fills seguiran destins diferents als dels seus companys.

Des de l’AMPA hem volgut retre homenatge a tots aquests anys d’esforç proposant un bon record amb el Fotomatón de Gaudir Photos.

4 – TAMBÉ HAN ESTAT NOTÍCIA: LES PROVES DE LLENGUES ESTRANGERES i LES PROVES PAU 2018

L’objectiu del coneixement de les llengües estrangeres, bàsic a una societat com la nostra, ha sigut avaluat aquest mes de juny a l’Escola. Els alumnes han fet les corresponents proves de llengua anglesa per a obtenir els certificats FIRST i ADVANCED; alemany amb les del GOETHE i les de llengua francesa amb el DELF.

Pel que fa a les proves de las PAU, que també han tingut lloc durant el passat mes de juny, han aconseguit aprovar el 100 % dels alumnes presentats i quatre han obtingut excel·lència.

Només ens queda felicitar als nostres fills al igual que als seus professors per la feina feta i desitjar que cadascú triomfi a l’itinerari triat pel seu futur.

Enhorabona a tots i totes !!

5.- COMENÇA EL CASAL D’ESTIU

El dia 22 de juny va acabar el curs escolar i el dilluns va començar el Casal d’Estiu.

Els alumnes d’Educació Infantil disposaran d’activitats com Dance a les Sales d’Oci i Salut i els més grans podran practicar l’acampada amb el Campus Bàsquet.

Esperem que aquests dies previs a les vacances familiars siguin temps per gaudir d’activitats a l’aire lliure i de l’esport de forma divertida amb els companys.

II PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


PAGAMENT QUOTA ANUAL AMPA

PAGAMENT QUOTA ANUAL AMPA

El pròxim dia 15 de juliol, es passarà al cobrament la quota de l’AMPA del curs 2018/2019. Com ja sabeu es tracta d’una única quota anual per família.

Per als que no tenen els rebuts domiciliats, poden passar-se per Secretaria a fer el pagament.

El regal de benvinguda per al nous socis, aquest any, és un necesser que a ben segur us farà un bon servei a l’hora de portar els estris per la higiene al vestuari i a la piscina.

 

 

 

 

 

 

MÉS DE 300 SEGUIDORS EN TWITTER

A la web de l’AMPA disposem d’un lloc que ens ajuda a estar en tot moment en contacte amb tota la Comunitat Escolar. Animeu-vos a fer-la servir!

A Twiter ja tenim més de 300 seguidors !

Aquests canals de comunicació fan la nostra comunicació més fluida i és un ajut per aconseguir el que volem per als nostres fills.

Volem fer paleses les nostres inquietuds com a pares i com sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs.

El nostre contacte directe amb la Direcció de l’Escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva. Sabeu que estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

BON ESTIU A TOTS !!

Contacte:
Web: ampa.santgervasi.org (amb formulari per a contacter)
Email: ampa@santgervasi.org
Twitter : @AmpaSantGervasi