Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI JULIOL 2017


1 – FESTA FI DE CURS 2016 -2017

El passat 17 de juny es va celebrar la Festa de Fi de Curs a carrèc de l’AMPA. És la segona vegada que organitzem des de l’AMPA aquesta festa. A la tarda, a part de les activitats de maquillatge i del grup d’amenització infantil, aquest any hem pogut comptar amb l’actuació del Grup de Teatre de Pares i Mares i amb un concert que ens ha ofert el Grup Musical de Mares i Pares. Vam tenir la possibilitat, també d’adquirir crêpes i gelats a preus popular gràcies a la Truck que es va desplaçar per aquest esdeveniment i a la parada de gelats.

A la nit, i després del sopar i les postres on l’AMPA va repartir la coca de Sant Joan per a tots els assistents, el DJ va prendre el control de l’ambient i va amenitzar la festa fins a finalitzar al voltant de les 24h.

Festa fi de Curs 2017   Festa fi de Curs 2017  Festa fi de Curs 2017

2 – ACOMIADAMENT DELS ALUMNES D’ESO: GENERACIÓ 2001

Com cada any, la promoció de 4rt d’ESO s’acomiada. Aquest any, la celebració ha estat el dia 19 de juny. És aquesta data molt important ja que cada alumne de la generació 2001 ha hagut de triar el seu propi itinerari i molts dels nostres fills seguiran camins diferents als dels seus companys. l’AMPA ha volgut estar present patrocinant el servei de Fotomaton ofert per Gaudir Photos, que els ha facilitat un simpàtic record en imatges d’una data tan assenyalada com aquesta.

Com diu a l‘anuari: ‘…encara que us separin milers de km, sempre estareu a prop.’

Des de l’AMPA, també us desitgem molta sort!

Cloenda 4 ESO generacio 2001

3 – INAUGURACIÓ DEL BOULDER D’ESCALADA

Dijous, dia 22 de juny es va inaugurar oficialment el rocòdrom instal·lat al Pavelló Blau. La decoració del mateix ha estat encarregat a la Júlia Quintana , ex alumna de l’Escola i estudiant de Belles Arts. Amb el finançament d’aquest projecte, l’AMPA ajuda a fer possible, per als nostres fills, la nova activitat extraescolar: ‘Iniciació a l’Escalada’.

Nou rocodromo per a Escola finançat per AMPA   Nou rocodromo per a Escola finançat per AMPA

4 – ENHORABONA ALS ALUMNES AMB FIRST/ADVANCED CERTIFICATE I AMB PAU 2017 !

TAMBÉ HAN ESTAT NOTÍCIA: ELS RESULTATS DEL FIRST CERTIFICATE EN LLENGUA ANGLESA i LES PROVES PAU 2017 .

Com ja sabeu és objectiu prioritari, juntament amb la seva formació, l’assoliment d’un nivell d’Anglés que permeti als nostres fills avançar a la seva formació integral sense que el coneixement d’aquesta llengua sigui un obstacle per continuar els seu aprenentatge futur. És per això important que els últims cursos a l’escola en prengui pols del nivell assolit amb les proves oficials. El passat dia El resultat de les proves per a accedir al nivell FIRST CERTIFICATE i ADVANCED dels alumnes de 4rt. d’ESO i Batxillerat són: 90,5% aprovats de 4rt. i 82,6% d’aprovats a Batxillerat.

Tanmateix, aquest mes de juny, es van celebrar els exàmens d’Accés a la Universitat (les PAU) Els resultats dels quals han sigut molt bons: han aprovat el 100% dels 62 alumnes que s’hi van presentar (94% dels alumnes matriculats). Entre ells, hi ha 2 distincions i 16 expedients amb una nota superior a 8. La mitjana d’aquestes proves, a l’Escola ha estat d’un 7,05.

Només ens queda felicitar als nostres fills al igual que als seus professors per la feina feta i desitjar que cadascú triomfi a l’itinerari triat pel seu futur.

Des de l’AMPA : Enhorabona a tots i totes !!

5.- COMENÇA EL CASAL D’ESTIU

El dia 21 de juny acaba el curs escolar i comença el casal d’estiu. Per als alumnes d’Educació Infantil, activitats com Dance a les Sales d’Oci i Salut i per als més grans, acampada i campus bàsquet: ‘Com treballar els valors en el món de l’esport’.

Esperem que aquests dies previs a les vacances familiars siguin temps per gaudir d’activitats a l’aire lliure, d’esport i d’aprenentatge, perquè no, d’altres valors també importants relacionats amb la convivència, l’amistat, etc.

II PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


RENOVACIÓ CONTRACTES AMB EMPRESES COL.LABORADORES

El pròxim mes de setembre, l’AMPA continuarà amb la renovació dels acords de descompte amb les empreses col.laboradores.

PAGAMENT QUOTA ANUAL AMPA

Aquest mes de juliol, es passarà al cobrament la quota de l’AMPA (30€). Com ja sabeu es tracta d’una única quota anual per família.

Per als que no tenen els rebuts domiciliats, poden passar-se per Secretaria a fer el pagament.

Bon estiu a tots!

III. CONSULTES I NOVES INICIATIVES

Quedem a la vostra disposició i som sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs. El nostre contacte directe amb la direcció de l’escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva.

A més, estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

Contacte:
Web: ampa.santgervasi.org (amb formulari per a contacter)
Email: ampa@santgervasi.org
Twitter : @AmpaSantGervasi