Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI GENER 2015


1 – FELIÇ ENTRADA D’ANY NOU

Des de l’AMPA de l’escola volem felicitar-vos una bona entrada d’any i esperem que tingueu un nou any profitós i ple de joia i alegria amb els vostres fills.

Per la nostra part seguirem treballant per i amb l’escola per millorar l’aprenentatge i la formació de tots els alumnes.

2 – ASSEMBLEA GENERAL

El passat 16 de desembre es va celebrar l’assemblea general de l’AMPA. En ella es va presentar el balanç econòmic de l’any anterior, es va presentar el pressupost pel present any i es va fer una exposició de totes les activitats desenvolupades per l’AMPA.

Podeu consultar el pressupost per aquest any a la nostra web.

Volem agrair especialment les aportacions de millora realitzades per tots els assistents, en el torn oberts de paraules.

3 – NOUS CARNETS AMPA

Ja estan disponibles a secretaria els nous carnets 2014-15 de l’AMPA. Els podeu retirar en l’horari habitual.

4 – SETMANA DE LA CIÈNCIA / SCIENCE WEEK

Com cada any, l’AMPA ha col·laborat amb la Setmana de la Ciència de l’escola amb els obsequis que s’han donat als diferents participants.

5 – MARATÓ DE TV3

Per primer cop, l’AMPA de l’Escola Sant Gervasi ha promogut un acte per recollir diners per la marató de TV3. El passat 23 de desembre es va organitzar un torneig de bàsquet en format 2-ball que consistia en que un pare i un nen tenien que anotar el màxim de punts en 1 minut de temps seguint un circuit fixat.

Volem agrair a tots els participants la seva col·laboració i la bona estona que ens van fer passar. L’import total recollit s’afegirà al recollit per l’escola en altres activitats dutes a terme..

Tots els participants van rebre un diploma en agraïment a la seva participació.

 

6 – FEDERACIÓ D’ AMPES

El passat 11 de desembre es va fer la presentació de la Federació d’Associacions de Pares i Mares de les escoles de l’Agrupació Escolar Catalana (AFAEC) a la escola Virolai. En aquesta presentació van participar el periodista i pare Roger de Gràcia, que també participa en programes de TV3, la escriptora i autora del llibre i de la columna del diari Ara “la pitjor mare del món”, Anna Manso, i el periodista Francesc Canosa, que es va definir com a NO pare, però vol aprendre a ser-ne. Durant la sessió es va presentar la Junta de l’AFAEC i les activitats previstes per el que resta de curs 2014-15.

7 – PROPERA REUNIÓ

VOLEM RECORDAR-VOS QUE EL PROPER 10/02/2015 ENS TORNAREM A REUNIR. ESTEU TOTS CONVIDATS A VENIR I PARTICIPAR AMB NOSALTRES

8-Empresas col.laboradors & descomptes

En cada butlletí us anirem presentant les nostres empreses col·laboradores de manera que pugueu aprofitar el màxim els descomptes i les avantatges que ofereixen.

Estem molt contents de presentar-vos una empresa col·laboradora nostra de fa molts anys: CONAN

És una tenda d’esport on trobareu tot el necessari per equipar els vostres fills. Es troba molt a prop de l’escola i, als preus immillorables, li podeu afegir el descompte per ser socis de l’AMPA.Versió per imprimir; en formato pdf