Search for:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI OCTUBRE 2018


1. BENVINGUDA AL NOU CURS ESCOLAR

Donem la benvinguda al nou curs a tots els que formen part de l’escola SANT GERVASI i en especial als alumnes i a les noves famílies.

Aquest curs 2018-2019 és un curs ple d’esdeveniments i des de l’AMPA donarem suport en tot el que sigui necessari. Aprofitem per animar-vos a participar a les cites que pugueu, amb el vostre suport, col·laboració o suggeriments. Les dates són publicades a l’agenda de la web. De igual manera, preguem us poseu en contacte amb l’AMPA en cas que creieu que ho necessiteu. Us hi esperem!

2. PICA-PICA BENVINGUDA FAMÍLIES P3

El passat 4 de setembre, coincidint amb el primer contacte amb l’Escola, l’AMPA va oferir, i convertit en tradició, un pica-pica de benvinguda als nous alumnes de P3 i als seus pares.

Us desitgem uns anys escolars ben profitosos a la vegada que interessants i divertits.

Benvinguts!

3 – PAGAMENT QUOTA AMPA

El passat mes de juliol es va passar al cobrament la quota de l’AMPA per al curs 2018/2019. Per als qui no ho tenien domiciliat, s’ha pogut fer el pagament a Secretaria el passat mes de setembre.

Com ja sabeu es tracta d’una única quota anual per família.

Uneix-te, tot són avantatges! Entra a la pàgina web per a descobrir-les.

4 – AMPA – TAMBÉ ACTIVITATS PER A MARES I PARES

Amb el nou curs, comencem també les activitats dels grups de pares i mares, on a ben segur hi ha una o més d’una que us ve de gust i a la qual voldreu participar.

Des de l’AMPA hem volgut posar les bases per a fer possibles els següents:

EL CLUB DE TEATRE

on s’assagen versions d’obres teatrals clàssiques o modernes i que de vegades ens delecten amb un bon espectacle en dates assenyalades.

GRUP DE MUSICA

que fa de la creativitat i les dots musicals d’alguns pares i mares una activitat de la qual a molts ens agradaria participar.

CLUB DE LECTURA

on ens reunim regularment cada dos dimecres a la tarda i on s’organitzen amb molta cura sortides documentades relacionades amb cadascú dels llibres que anem llegint o entrevistes amb els autors i experts que ens fan conèixer de primera mà com s’han arribat a escriure algunes de les obres . Aquest curs s’han programat, entre d’altres, sortides al Castell de Montsoriu, Biblioteca Arús, Sopar Literari……

 

EQUIP DE VOLEI

el més nou dels grups de pares i mares ja que es va consolidar el passat curs.

EQUIP DE TRIATLÓ

que ha fet dels pares i mares d’aquesta disciplina, en poc temps, guanyadors de trofeus territorials com recentment al Half Platja d’Aro on han aconseguit tercers i primer premis en les modalitats mixtes, relleu masculí i relleus femenins. Enhorabona a tots!!

   

II PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


6 NOVEMBRE – ASSEMBLEA GENERAL AMPA

El pròxim dia 6 de novembre es convoca a l’ASSEMBLEA GENERAL de l’AMPA per al Curs 2018-2019.

HORA: Es farà en primera convocatòria a les 17:30 hores i a les 18 h en segona convocatòria.
LLOC: Sala d’Actes (entrada pel Carrer Alvarez de Castro)

No podeu faltar!

SETMANA DE LA CIENCIA

El pròxim mes de novembre es celebrarà una nova edició de la Science Week. Estem preparant una nova sorpresa per a tots els participants.

MARATÓ DE TV3

A les pròximes reunions determinarem la nostra participació a la Marató de TV3, que el pròxim 16 de desembre es dedicarà al Càncer.
Tots podrem aportar el nostre gra de sorra a les activitats que es programaran, per a col·laborar a la investigació d’aquesta malaltia.

GAIREBÉ 350 SEGUIDORS EN TWITTER

A la web de l’AMPA disposem d’un lloc que ens ajuda a estar en tot moment en contacte amb tota la Comunitat Escolar. Animeu-vos a fer-la servir!

A Twiter ja tenim gairebé de 350 seguidors

CONSULTES I INICIATIVES

Aquests canals de comunicació fan la nostra comunicació més fluida i és un ajut per aconseguir el que volem per als nostres fills.

Volem fer paleses les nostres inquietuds com a pares i com sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs.

El nostre contacte directe amb la Direcció de l’Escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva. Sabeu que estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

Contacte:
Web: ampa.santgervasi.org (amb formulari per a contacter)
Email: ampa@santgervasi.org
Twitter : @AmpaSantGervasi