Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI MAIG 2018


1.-JORNADA DE DONACIO DE SANG

Com cada any des del 2011, els alumnes de Primària i ESO en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits han organitzat la Jornada de Donació de Sang. Aquest any ha estat el dia 2 de febrer amb un èxit rotund com cada any.

Des de l‘AMPA participem difonent activament la jornada entre els pares i exalumnes i aportem un obsequi per als donants i organitzadors.

 

2 – JORNADA DE PORTES OBERTES

La Jornada de Portes obertes es va celebrar el passat 11 de març. L’organització de l’Escola va fer possible donar a conèixer el projecte educatiu a tots els assistents.

L ‘AMPA també ha volgut ser present, com cada any, a la carpa informativa on els pares van poder disposar de la informació relacionada amb la nostra tasca i la forma de prendre part a la mateixa.

Des del Butlletí volem felicitar a tots els que van fer possible aquesta diada.

 

3 – PREMIS LITERARIS JOCS FLORALS

El passat 20 d’abril va tenir lloc l’entrega de premis dels Joc Florals a la seva convocatòria de 2018. L’entrega de premis es va fer per part del professorat juntament amb components del Club de Lectura de Mares i Pares de l’Escola.

L’AMPA va col·laborar, com cada any, a la dotació dels premis de les diferents categories: els llibres i les roses als/les participants.

 

 

 

 

 

4 – FESTA DE SANT JORDI 2018

La Diada de Sant Jordi es va celebrar el dia 22 d’abril a l’Escola.

Com és tradicional, l’AMPA va participar organitzant l’intercanvi de llibres (‘Un per Un’) donant l’oportunitat de fer bescanvi dels llibres ja llegits per altres.

 

 

 

 

 

 

 

Aquest any, com a novetat, vam posar a disposició dels lectors, que no en portaven llibres per canviar, llibres de segona mà a un preu simbòlic de 0,5 i 1€. Per als més menuts també s’oferien llibres gratuïts sota el lema ‘Cap infant sense un llibre’.

La visita a la carpa de l’AMPA va ser constant al llarg de tot el matí. Des d’aquí volem agrair la gran participació ja que es tracta d’una activitat on la vostra aportació és importantíssima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’AMPA també hem volgut agrair als participants la seva actuació a La Llegenda de Sant Jordi amb un obsequi. Aquesta vegada es va fer entrega d’una funda impermeabilitzada per a protegir elements electrònics, l’smartphone, el mòbil, o qualsevol altre pertinença, a les sortides amb possibilitat de contacte amb l’aigua.

II PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


FESTA DE FI DE CURS DE L’AMPA

Un any més, considerant l’èxit de les dues convocatòries anteriors, ens tornarem a reunir totes les famílies per compartir el vespre i nit del dia 16 de juny.

Ens acomiadarem del curs escolar 2017/2018 de forma divertida a partir de les 18h.

Recordeu que podeu portar el sopar! Des de l’AMPA ens fem càrrec de les postres: coca de Sant Joan!

Hi ha límit a l’aforament. Teniu els tiquets disponibles a la Secretaria de l’Escola.

 

 

 

GAIREBÉ 300 SEGUIDORS EN TWITTER

A la web de l’AMPA disposem d’un lloc que ens ajuda a estar en tot moment en contacte amb tota la Comunitat Escolar. Animeu-vos a fer-la servir!

A Twiter ja tenim gairebé de 300 seguidors: 100 mes des de Desembre 2017!

Aquests canals de comunicació fan la nostra comunicació més fluida i és un ajut per aconseguir el que volem per als nostres fills.

Volem fer paleses les nostres inquietuds com a pares i com sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs.

El nostre contacte directe amb la Direcció de l’Escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva. Sabeu que estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

Contacte:
Web: ampa.santgervasi.org (amb formulari per a contacter)
Email: ampa@santgervasi.org
Twitter : @AmpaSantGervasi