Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI GENER 2019


1. ASSEMBLEA GENERAL DE L’AMPA
El passat dia 6 de novembre va tenir lloc l’ASSEMBLEA GENERAL de l’AMPA per al Curs 2018-2019 on es van tractar temes de vital importància per a l’ AMPA com són: la renovació de càrrecs, la revisió del Balanç Econòmic i les activitats del passat curs i l’ aprovació de quotes i calendari del present curs escolar.

2. MESURES MILLORA PREPARACIÓ ELECCIONS CONSELL ESCOLAR – REPRESENTACIÓ PADRES / MADRES
De cara a pròximes eleccions al Consell Escolar, considerem que disposem dels mecanismes tecnològics apropiats per donar una mica d’ informació dels candidats prèviament a la data de votació. Trobem que disposar d’una petita fitxa amb la foto, nom i un camp obert petit on puguin explicar els motius que els ha mogut a presentar-se com a candidats pot ajudar a l’hora de les votacions ja que la major part de les vegades, els pares no coneixem als qui es presenten.

3. RACÓ D’INTERCANVI DE LLIBRES

Ja tenim enllestit el Racó d’Intercanvi de Llibres.

És ubicat al costat de l’Entrada d’ OCI I SALUD amb el mateix horari i just al davant de l’entrada al menjador. Amb aquest espai, pretenem no només que sigui un lloc per a promoure la lectura dels nens i dels pares i mares, sinó també on poder compartir i gaudir de la cultura.

En els prestatges hi trobareu llibres orientats a diferents edats i lectors i les normes d’utilització per a fer un bon ús i aprofitar al màxim tot el poder que ens pot donar la lectura.

La nostra Escola ha apostat per dedicar més temps a la lectura en el marc del projecte DELECTA’T i l’AMPA ha volgut contribuir amb aquest petit gra de sorra, per tal que els nostres fills s’animin a llegir més.

El concepte d’intercanvi no és el mateix que el d’una biblioteca. Apropa’t i veuràs com és de senzill !!
Veure noticia en aquesta web sobre el ús

4 – SETMANA DE LA CIÈNCIA / SCIENCE WEEK

Aquest any 2018, la Science Week ha tingut lloc entre els dies 12 i 16 de novembre.

Com ja és tradició, des de l’AMPA hem volgut recompensar d’alguna manera l’esforç dels nostres fills i animar-los a desenvolupar l’esperit científic amb un regal per a tots els participants. El tradicional mineral i una cantimplora.

& nbsp;  

5 – AMPA I LA MARATÓ PER TV3

La Marató de TV3 aquest any tractava la malaltia del Càncer. Tots els donatius aniran a la seva investigació. Durant la segona setmana del desembre s’han succeït diferents col·lectes de cara a finançar aquesta investigació que tan necessària es fa. A la nostra escola, va tenir lloc el dimecres, dia 12.

L’AMPA ha volgut participar en aquest projecte amb l’exposició de Playmòbils gegants.

Amb les entrades que es van vendre per a visitar-la i l’aportació de l’AMPA, hem aconseguit fer una aportació de 401,6€.
Des d’aquí volem agrair la col·laboració a l’empresa CENTURION CLICK que ens va deixar en dipòsit els ninos gegants tan importants per aquesta jornada.

   

6 – AMPA ACTIVA – ACTIVITATS PADRES / MADRES

La sessió del Club de Lectura de mares i pares del dia 12 es va afegir a La Marató contra el càncer. Vam comptar amb la col·laboració de Les Perruqueres Solidàries de Mollet que van fer un tall de cabell per donació.

La donació de cabell és important per a fer possibles les perruques solidàries. El cost de les perruques de cabell natural és mot gran. D’aquesta manera podem contribuir a minimitzar les conseqüències dels tractaments ja que sense aquestes donacions desinteressades no seria possible l’adquisició d’una.

A la mateixa sessió també vam fer una classe de QiGong o ChiKung (gimnàsia medicinal oriental), gràcies al ajut d’una mare del Club. Més tard, vam berenat.

 

II PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


CURSET PRIMERS AUXILIS / SALVEM VIDES – 5 I 13 FEBRER
Després de l’èxit del curs passat, dins de les activitats que hem preparat per aquest curs, tenim la de DEA i primer auxilis ja que va haver-hi molts pares i mares que no la van poder fer.

Es tornaran a fer en dues sessions, com l’any passat, per tal que tothom que vulgui es pugui apuntar.

Des de l’AMPA, considerem de gran importància aquest curs ja que si saps com reaccionar, pots salvar la vida d’algú que necessiti una reanimació en un moment crític si tu hi ets present.

Us animem a inscriure al vostre curs. Es faran els dies 5 i 13 de febrer, a escollir.

El curs és obert a tots els pares, però si ets de l’AMPA hi tens disponible una plaça per només 5€.
Anar a la reserva de plaça.
Places limitats a 15 persones.

JUNTA ORDINÀRIA: 4 DE FEBRER

El pròxim 4 de febrer (dilluns) tindrà lloc la reunió ordinària de l’AMPA a les 19h. Esperem la vostra assistència.

PRESENTACIÓ EQUIPS ESPORTIUS

El pròxim diumenge, 20 de gener, es farà la presentació dels equips esportius, retardada degut a causes climatològiques. S’haurà de consultar l’horari exacte al taulell per cada categoria i esport per tal de fer la presentació de forma dinàmica i fluida. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

III CONNECTAR AMB L’AMPA


NOSTRES CANALS DE COMUNICACIÓ

A la web de l’AMPA disposem d’un lloc que ens ajuda a estar en tot moment en contacte amb tota la Comunitat Escolar. Animeu-vos a fer-la servir!

A Twitter ja tenim més de 350 seguidors. També un canal a vostre disposició per a connectar i contactar amb l’AMPA.

Més a més, també a través del Newsletter de la Escuela vam difondre notícies interessants.

CONSULTES I INICIATIVES

Aquests canals de comunicació fan la nostra comunicació més fluida i és un ajut per aconseguir el que volem per als nostres fills.

Volem fer paleses les nostres inquietuds com a pares i com sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs.

El nostre contacte directe amb la Direcció de l’Escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva. Sabeu que estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

CONTACTE:
Web: ampa.santgervasi.org (amb formulari per a contacter)
Email: ampa@santgervasi.org
Twitter : @AmpaSantGervasi