Search for:

L ‘Escola Sant Gervasi ha apostat per dedicar més temps a la lectura en general en el marc del projecte “Delecta’t”. L’AMPA vol contribuir a aquest projecte perquè els nostres fills / es s’animen a llegir més (i tant de bo deixin el mòbil durant una estona): amb el nou racó d’intercanvi de llibres.

Com funciona? És senzill: es pot agafar un llibre i al mateix moment (o posteriorment, al dia següent per exemple) hauria de deixar un altre. Així la quantitat de llibres sempre és manté més o menys igual.

El concepte d’intercanvi no és el mateix d’una biblioteca – “prestar i tornar el mateix llibre dins un període limitat” – que clar, que també es pot fer. També es poden portar llibres en bon estat de casa i deixar a la prestatgeria, perquè altres puguin gaudir del llibre, sense que tinguis que en portar-te d’un altre.

L’espai en part inferior dels armaris està reservat per als llibres més infantils i facilita als més petits triar un llibre. Demanem als pares imares que ajudin a mantenir aquest ordre i de no oblidar reposar un altre llibre per mantenir la quantitat de llibres.

El racó de l’intercanvi de llibres està al sortir del menjador, i prop de la piscina, accessible a totes. Si et trobaràs tancades els armaris, només caldrà demanar al personal de l’oficina d’oci i salut al costat de la piscina les cal·lus i obrir-les.

Passeu i descobreix, la nova iniciativa del AMPA, el racó d’intercanvi de llibres !