AMPA renova contractes amb les entitats col·laboradors

Entitats collaboradors amb descuentes per socis de AMPAAMPA ha començat a renovar els contractes amb les entitats col·laboradors que ofereixen descomptes per la compra dels seus productes o serveis i que s’aplica en ensenyar l’adhesió com a soci a AMPA Sant Gervasi a l’hora de la compra.

De moment són uns 20 les entitats col·laboradors de diversos sectors de Mollet del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de Mogoda que ofereixen els seus productes / serveis a un preu exclusiu per als socis d’AMPA Sant Gervasi.

Els socis podran consultar, a més a l’hora de compra, la llista de les entitats col·laboradors a través del nostre web.

La renovació serà un procés que es preveu dur a terme fins juny 2017.

NOTICIES ANTERIORS I/O SEGUËNTS