Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI DESEMBRE 2016


1 – BENVINGUDA AL NOU CURS 2016-1017

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda al nou curs i en especial a les noves famílies que entren a formar part de la nostra Comunitat Educativa. Continuarem aquest nou curs amb la nostra tasca de suport a l’Escola Sant Gervasi i restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta, suggeriment, col·laboració o necessitat que se us presenti. No dubteu en contactar amb nosaltres, us esperem!

2 – PICA-PICA BENVINGUDA FAMÍLIES P3

Com cada any, l’AMPA va organitzar un petit pica-pica per donar la benvinguda als nous alumnes de P3. Aquest acte es va celebrar el dia 8 de setembre a les 18:30 hores.

3 – PRESENTACIÓ EQUIPS ESPORTIUS (FOTOGRAFIES)

El passat divendres 28 d’octubre es van presentar, al pavelló blau, els equips esportius de bàsquet, voleibol, patinatge I natació per la temporada 2016-2017 i l’AMPA va proveir de la documentació fotogràfica en aquest esdeveniment.

4 – SETMANA DE LA CIÈNCIA / SCIENCE WEEK

Del 14 al 18 de novembre es va celebrar la Science Week. Com cada any, l’AMPA ha col·laborat amb els obsequis que s’han donat als diferents participants. Regals Science Week 2016: minerals en format mini i les plantes de què s’ha de disposar a les aules per l’assignatura de Ciències.

5 – ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

El passat 1 de desembre van tenir lloc les eleccions al Consell Escolar del qual formen part 2 components de l’AMPA.


PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


6 – LA MARATÓ PER TV3

Enguany la Marató tracta sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals d’origen traumàtic. L’AMPA hi participarà amb dues activitats:

D’una banda, estem preparant uns reptes d’habilitat per a petits i grans: ‘A minute to win it’ . Podeu participar des de les 17h al pati, davant del menjador. No us ho perdeu, us ho passareu d’allò més bé en família.

D’altra banda, farem una concentració tots plegats, al mateix pati, davant del menjador i ben puntualment, a les 18:30 hores, enlluernarem els estels amb les llanternes dels nostres mòbils amb el lema:

‘Una llum d’esperança contra l’Ictus’.

Des de la façana es farà una fotografia d’aquest moment estel·lar que esperem que quedi espectacular!

Els tiquets per participar en aquestes activitats es podran aconseguir des de les 16:30 a les 18:30 al mateix lloc, davant del menjador. El preu del tiquet es d’1 euro, i els diners recaptats es destinaran a la causa d’enguany a la Marató de TV3. Us animem a participar d’aquesta activitat solidària.

T’ESPEREM EL 15 DE DESEMBRE A PARTIR DE LES 17 HORES. VINE, PARTICIPA I GAUDEIX

7 – CLUB DE TEATRE

S’està creant un grup de teatre amb la iniciativa dels pares i la data prevista per a reunió del mateix es preveu que serà els dijous a la tarda. Es tracta d’una activitat, que a més de divertida, pot aportar molts beneficis personals i d’integració a la dinàmica escolar. Us animem a participar.

8 – GRUP DE MUSICA

D’altra banda, hi ha també la iniciativa per crear Grup de música de Pares. No perdis la oportunitat de practicar i mostrar les teves habilitats musicals. Si tens coneixements musicals, afegeix-te al grup!

9 – NOVA WEB D L’AMPA

Aviat tindrem la nova web de l’AMPA que ens permetrà disposar d’un lloc web que ens ajudarà molt, no sols com a eina de comunicació entre nosaltres, sinó també amb la resta de components de la nostra Comunitat Escolar. Esperem, sobre tot, que faci la nostra comunicació més fluida i que sigui d’ajut per aconseguir el que volem per als nostres fills.


Contacte AMPA


Volem fer paleses les nostres inquietuds com a pares i com sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs.

El nostre contacte directe amb la Direcció de l’Escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva. Sabeu que estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

El nostre correu electrònic és: ampa@santgervasi.org i també us podeu adreçar a nosaltres a través de la Secretaria.

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES D’ALUMNES DE L’ESCOLA SANT GERVASI


Versió per imprimir; en formato pdf