Buscar:

AMPA DE L’ESCOLA SANT GERVASI DESEMBRE 2015


1 – BENVINGUDA AL NOU CURS 2015-16

Des de l’AMPA de l’Escola volem donar la benvinguda al nou curs 2015-16 i, en especial, a les noves famílies que entren a formar part de la nostra comunitat educativa. Continuarem aquest nou curs amb la nostra tasca de suport a l’escola i restem a la vostra disposició per a qualsevol problema, suggeriment, col·laboració o necessitat que tingueu. No dubteu a contactar amb nosaltres.

2 – PICA-PICA BENVINGUDA FAMÍLIES P3

Com cada any, l’AMPA va organitzar un petit pica-pica per donar la benvinguda als nous alumnes de P3. Aquest acte es va celebrar el dia 3 de setembre a les 18:30 hores.

3 – NOU LOGO AL PAVELLÓ

Ja tenim el nostre logotip de l’AMPA al pavelló taronja.

4 – SETMANA DE LA CIÈNCIA/SCIENCE WEEK

Com cada any, l’AMPA ha col·laborat amb la Setmana de la Ciència de l’Escola amb els obsequis que s’han donat als diferents participants.

Regals Science Week 2015: porta-mòbils, un regle amb separadors de colors i una bola màgica.


PROPERES ACTIVITATS DE L’AMPA


5 – ACTIVITATS LA MARATÓ DE TV3

L’AMPA de l’Escola Sant Gervasi col·labora en els actes del dia 16 de desembre per recollir diners per a La Marató de TV3. Volem animar a les famílies a participar en aquestes activitats.

6 – NOVA ASSEMBLEA GENERAL

El proper DIMECRES 16 de desembre realitzarem una nova assemblea general per exposar les actuacions de l’AMPA durant el curs passat i l’actual.

En el transcurs de la mateixa us presentarem les activitats i inversions realitzades en el curs 2014-15, us presentarem els comptes de l’any passat i us plantejarem les actuacions d’aquest nou curs.

Us demanem la vostra presència per tal de conèixer els vostres comentaris i valorar totes les aportacions que ens pugueu fer. Totes seran benvingudes.

L’ESCOLA LA FEM TOTS. AJUDA’NS A MILLORAR-LA
US ESPEREM A L’ASSEMBLEA DE L’AMPA

El punt de trobada serà a la Secretaria de l’Escola a les 19:00 hores.

7 – BONES FESTES

BONES FESTES I QUE L’ANY NOU 2016
VINGUI PLE DE BONS MOMENTS


Quedem a la vostra disposició i som sempre us animem molt directament a que ens plantegeu les vostres consultes, suggeriments o queixes sobre nosaltres o sobre el funcionament de l’escola o d’aspectes concrets del vostre curs. El nostre contacte directe amb la direcció de l’escola ens permet traslladar i donar solucions de forma ràpida i efectiva.

A més, estem interessats en rebre totes aquelles iniciatives i propostes que puguin fer de nosaltres una associació millor. Qualsevol proposta serà ben rebuda.

El nostre correu electrònic és: ampa@santgervasi.org