Lliurement de Premis Manuel Arroyo per a Exalumnes amb l’AMPA

AMPA – Premis Manuel Arroyo Exalumnes 2019

El dia 29 de Març AMPA va assistir, i representat amb 3 membres, en l’acte lliurament de la IV edició dels Premis Manuel Arroyo per a Ex Alumnes d’Escola San Gervasi. Aquesta edició Fundació Sant Gervasi han lliurat els premis a Xavier Aldana , Laura Galian i Marta Heredia, – 3 ex alumnes de la promoció curso 2001, 2002 -, i en presència dels alumnes de 1r de Batchiller. El premi es lliura cada dos anys en memòria del fundador de l’Escola Sant Gervasi, Manuel Arroyo.

L’ AMPA col·labora amb Fundació Sant Gervasi i patrocina l’esdeveniment per a donar suport a la importància dels valors d’Escola Sant Gervasi. Son aquells valors que també han estat triats les bases per a atorgar els premis. Les trajectòries dels guanyadors són exemples i estimulants per als alumnes actuals.

Totes les noticies sobre el esdeveniment i més información sobre els premis Manuel Arroyo en www.premismanuelarroyo.coop

NOTICIES ANTERIORS I/O SEGUËNTS